Påsken på Fyn 2014

Orienteringsløb for hele familien – d.17-18 & 19 april.

Påsken på Fyn 2014 - Orienteringsløb for hele familien  –  d.17-18 & 19 april.

Bulletin 2

Korttegning og banelægning er tæt på at være afsluttet. Stormene Allan og Bodil har været medvirkende til, at der har været nok at lave for både korttegnere og banelæggere vinteren igennem, så nu beder vi til, at der ikke kommer yderligere blæsevejr inden løbet. Skovbrugene er begyndt at rydde op, men det må forventes, at der stadig er områder med en del væltede træer til påske. Afhængig af arten og omfanget af de væltede træer vil disse områder enten blive vist med de almindelige gennemløbelighedssignaturer eller ved en speciel afmærkning på løbskortene. Der kommer nærmere information om dette i en senere nyhed og i løbets instruktion.
Indbydelsen er blevet revideret på en del punkter. Ændringerne er i hovedtrækkene følgende:
  • Der etableres afskærmede områder på stævnepladserne, hvor der kan klædes om.
  • Der kan ikke overnattes på stævne- og parkeringspladser.
  • Ved køb af vakante pladser kan man ikke deltage i den samlede konkurrence, herunder jagtstarten på 3. etape. På 3. etape starter vakante pladser efter jagtstarten.
  • I klasser med sværhedsgraden Grøn og Hvid er der fri startret (put and run). Der er ikke jagtstart på 3. etape i disse klasser.
  • Hvis klubber ankommer i busser, bedes dette angivet i tilmeldingen.
For deltagere på børnebanen kan vi afsløre, at på 1. etape er der tur på på junglestien med Mowgli og Baloo. På 2. etape spøger det i tårnruinen og på 3. etape er der riddertur med prinsesser og drager i slotsparken ved Holstenshuus. Alle børn der deltager på 3. etape får en medalje.
Du kan se den fuldstændige reviderede indbydelse ved at klikke her: Paasken_2014_indbydelse_dk
Ændringer er markeret i indbydelsen med rød tekst.
Oprydning i skoven